любий

Валентина Ильина-Печенова
Про що писати, любий, треба
Тобі сьогодні, я не знаю
Про те, як тебе відчуваю,
Про те, як я дивлюсь на небо?

З яким проханням я звертаюсь
До його гроз чи до блакиті,
Як бачу тебе там щомиті,
І як я каюсь, як я каюсь.

Як розпачу я не шкодую,
Як знепритомніла від болю,
Що я на самоті уволю
Вже нажилася, так сумую...

Як по ночах не засинаю,
Що ти у мене в кожній мрії,
І я у снах, як та повія
Тебе кохатися благаю.

Ще написати я хотіла,
Щоб повернувся хоч з-за жалю,
А написала: “Кохай, Галю,
Чи то Оксану, чи то Мілу!”