Нездара

Наташка Ревенко
Можливо просто я нездара,
Тому не вмію я писати,
І малювати теж не вмію,
а накалякать я зумію.
Незнаю нот я і акордів
Та тілом рухать незумію.
Я тільки вмію те робити,
Що спати, їсти і ходити
По вулицях і днем,і ніччю,
Щоб до Бога бути ближче.