Болить душа

Юля Блюсович
Болить душа - розіп'ята й роздерта,
Розбита, як дрібні кусочки скла.
Болить, але зціпивши зуби, терплю,
Бо не буває горя без добра.

Болить і плаче, а слізьми гіркими
Вмиває тіло, сповнене жалю.
Душа болить, але я маю сили,
Щоб приховати всю журбу свою.

Болить душа, і вірить, що можливо,
Прокинеться, їй скажуть: "то був сон".
Болить, бо знає, що не в силі
Змінити хоч якийсь земний закон.

Болить душа - розіп'ята й роздерта.
Болить й не бореться вже за життя.
Воно ж продовжує тримати мене вперто.
Бо біль відійде сам у небуття.

9/12/2011