***

Гузэлия
Ничек кенэ телэсэн дэ,

Мине инде син эзлэмэ.

Зэнгэр офыкларга карап,

Мине бутэн син кузлэмэ.

Мине инде син эзлэмэ,

Тошеп-тошеп саф куллэргэ.

Жан озэрлек яну белэн

Мине бутэн син телэмэ.

Сунде учак кунеллэрдэ.