***

Роман Хвиля
Можливо ми i не побачимось нiколи
Нiколи не торкнуся твоих губ
За руку не вiзьму i не почну я мови
Що лиш тобою я живу

Не знаю як складуться нашii життя
Чи перетне колись моя,твою дорогу
А може то все видумка дурна
А може ми й не стрiнемось нiколи