***

Роман Хвиля
Свижий вiтер весняниий
Мене вранцi збудив
Запах трав полумяних
Я на память завчив

Я лечу в невагомисть
Що э лише сил
Жаль,не взяв в багаж радiсть
Захопив лише пил

Знову мить,знову день
Знову щастя далеко
Я не сплю,я ще квiтень
Я ще радую небо