Незручно...

Марена Мыскова
Хижий погляд палить спину...
Незручно? Можливо...
Гостре ікло встромилося в шкіру...
Незручно? Можливо...
Тепла посмішка навзаєм...
Дотик долоні, зніма капелюха...
І навіть каву ще запропонує
Людиноворог. І це довіра?
Жорстокі слова пропалили свідомість...
Незручно? Можливо...