***

Роман Хвиля
Вся правда сталася брехнею
Всi очi сталися сумнi
Не чути голос Прометея
А чутно лиш його огнi

Не видно тих привiтних слiв
Одна печаль на волю рветься
Другом була стiльки днiв
Зувтра ворогом озвешся

Не пробачали ми чужих обманiв
Не стрiну погляд твiй чужий
Лиш образ ще присниться у туманi
Я все ще друг але не твiй