***

Анжелика Машина
Андріїв день

Мій, Андрійко, рідненький,
Слово мов ти до неньки,
Я люблю тебе дуже,
Ти рости небайдужий!

Не байдужий до мене і тата,
До всього, що ми робимо, син,
Рідний дім, рідна хата,
І ти на весь світ лиш один!

В грудні свято ми відмічаємо,
З печивом, тортом та чаєм,
І бажаємо щастя і долі,
Щоб не знав ти людської сваволі!

Андрій, Андрійко єдиний,
Будь слухняним ти сином,
І любові рідних своїх,
Ти б отримав сьогодні, не гріх!

13.12.2011 р.