***

Роман Хвиля
Менi нiчо не треба говорити
Я все учора зрозумiв
Що ти й без мене можеш жити,
Бо ж я зiгрiти не зумiв

Iди вперед та не зважай на мене
I не картай себе за помилки
Коли ж в життi спiткне якась проблема
Звертайсь до мене або хоч звони

Я все прийму що доля посилаэ
Я не виню за втрачену любов
Лиш хочу щоб тобi спiвали
А я писатиму й для тебе й знов

Прошу останiй раз мовчи
Хай скаже все нам тишина
I не меее ти iншого люби
Забудь про долю-неправа вона