***

Роман Хвиля
Нiчо не говори слова не свiжi
Хай скаже все твiй поцiлуй
Руки моэи дотик нiжний
Що принесе тепло ти лиш вiдчуй

Й тiла забються в лихоманцi
I очi ти заплющуэш на мить
Бо тои ночi ми однi коханцi
Й свiдомiсь десь моя летить

Ти починаэш рахувати вiдчуття
Бо ще секунда i кiнець
Заснеш безсила i проста
То нашои любовi э вiнець