Поздоровлення в День народження

Людмила Дзвонок
                Петрик Тетянi Миколаївні

О Таню, вчителька із Балок,
Гарненька жіночка чорнява,
Хай буде теплим зимний ранок
І на душі твоїй яскраво!
Хай буде в День цей серцю жарко
Від поцілунків і обіймів,
І тілу від тепла так парко...
Від танців, де ніхто б не всидів!
Святкуй цей день, коли родилась,
Коли відкрила свої очі.
Ти ж знаєш: дітям пригодилась
І чоловіку (були ночі!..)
Нехай і далі все так буде:
Готуй сніданок і вечерю,
Ходи туди, де будуть люди,
І відкривай до себе двері!
О Таню, донечка і ненька…
Як швидко промайнули роки!
Та ти така іще гарненька,
Що чоловік не знає спокій!
Дивуй і далі, заохочуй,
Живи, співай на повні груди.
Я знаю, серце цього хоче...
То ж я бажаю: хай і буде!
                12.12.2011