Забери мене

Наталя Мазур
День  у  морок  сховався  неначе.
Чуєш,  милий,  як  серденько  плаче.
Без  обіймів  палких  і  гарячих
Линуть  дні.  Дуже  важко  мені.

На  дворі  задощило  і  мряка.
Небо  плаче  і  я  хочу  плакать.
Сльози,  як  краплі,  падають  м’яко.
Все  неначе  у  сні.

       Я  благаю.
       Заклинаю.
       Забери  мене,
       Хай  мій  біль  мине.

       Забери  мене  з  собою,
       Щоб  не  зналося  з  журбою,
       Моє  серце,
       Моє  серце.

       Щоб  палало  від  кохання,
       Ти  любов  моя  остання,
       Подаруй  мені  світання,
       Зачаруй  мене  зізнанням,
       Ніби  вперше,
       Ніби  вперше.


Хай  всміхнуться  нам  радісно  квіти,
Я  тебе  буду  завжди  любити,
Бо  для  мене  найкращий  у  світі
Тільки  ти.  Не  барися  прийти.

Наша  доля  гаптується  в  небі,
Я  лебідка,  ти  мій  білий  лебідь.
Все  що  буде,  то  значить  так  треба,
Вже  нема  самоти.   

       Я  благаю.
       Заклинаю.
       Забери  мене,
       Хай  мій  біль  мине.

       Забери  мене  з  собою,
       Щоб  не  зналося  з  журбою,
       Моє  серце,
       Моє  серце.

       Щоб  палало  від  кохання,
       Ти  любов  моя  остання,
       Подаруй  мені  світання,
       Зачаруй  мене  зізнанням,
       Ніби  вперше,
       Ніби  вперше.


07.12.2011р.