Лист

Ирина Оробчук
З турботою на серці і з мрією в душі.
Пишу тобі не вперше, а ти не відповів.
Тебе я запитала що почуваєш ти.
Ти лиш хитнув не впевнено, але не відповів.

Коханню все підвласне - чудовий тихий спів.
Що линув в далечінь.Я не почула слів.
Лише біль торкнулась душі моєй струни.
І гірко посміхнулась, зі мною вже не ти.

По весні розквітла квітка, та вже вона зів'яла
Як ті щасливі дні, що колись були.
І клятва вірності яку я присягала.
Але її не зберіг лише тільки ти.

І серце все моє згоріло.
В полум'ї яке ти розпалив.
Нічого ти не розумієш, ти все згубив.
Душі моєй не чути більше спів.

Вечірнє сяйво світить і тихий лине спів.
З турботою на серці і з мрією в душі.
Пишу тобі не вперше, а ти не відповів.
І можу лиш гадати, що ти не зрозумів.....