***

Роман Хвиля
На двори дощ,гнили мокри холодни
капли осинього дощу щосили
тарабанять у души людей,намагаючись
звести их зрозуму,проникнути к
найглибши найпотаэмниши закутки,де
ще вчора гостювали тепло и спокий