***

Елена Найда
Я Тобі безмежно вдячна.
Ти - ріка нескінченно-вічна.
І найбільше я тим віддячу,
що спитаю Тебе про одвічне.

Говори - я слухати буду.
Говори - я хочу знати!
Твого слова я не забуду.
Як забуду - то буду шукати!

Я шукатиму в свому серці,
В синій висі й на дні морському.
І воно колись озветься.
І розвіє смуток та втому.

Говори - я буду сміятись,
Буду плакати і мовчати...
Буду серцем завжди повертатись
Я до Тебе,й на Тебе чекати...

Говори - я перекажу
Ті слова усьому світу...
Навзамін лиш три слова скажу:
Незбагненна,безмежна,світла...