***

Елена Найда
Ти просто засинаєш...
Так гарно на Тебе дивитися...
Напевно,Ти не знаєш,
що має та мрія розбитися.
Напевно,Ти не знаєш,
що разом уже нам не бути.
Ти просто засинаєш.
Тебе я не можу забути...

Не можу Тебе я відкинути,
Тебе я любити приречена.
Тепер я всіма покинута,
самотністю я охрещена.
Тепер я всіма покинута,
всіма,і навіть Тобою...
Не можу Тебе я відкинути -
покинута любов'ю.

Кого Ти тепер шукаєш?
Чия доля Тобі потрібна?
Вкрите серце,що Ти відкидаєш
Краплинами крові дрібно...
Скажи мені,якщо знаєш,
як мені Тебе забути.
ТИ просто засинаєш...
Твій біль я не можу збагнути...