***

Роман Хвиля
                Дiвчина зi Львова
Елегантна,красива i нiжна
Чарiвна,неповторна та особлива
Непорочна,чиста й безгрiшна
Весела й сумна i строга i мила

                Дiвчина зi Львова
Дивлюся,i надивитись не можу
Твои очi глибокi,немов океан
Твоэ слово кожее записую в зошит
Такои як ти ще не стрiчав

                Дiвчина зi Львова
Ти Ангелом будеш для мене
У памяти залишиш свий слiд навiки
Знати,чекати,й кохати не треба
Ти просто живи,радiй та люби