Нi я тобi, нi ти менi

Воробьева Анастасия Сергеевна
Ні я тобі, ні ти мені…Забули.
Наступить ранок - все почнем з нуля.
Залишимо образи на минуле…
Бо ти не ти, і я тепер не я.
Ти тільки пам’ятай як посміхались…
І ти забудь усі мої слова,
Про почуття,що в серці залишались.,
Про мрії ,що у серці берегла.
Ти все сприймай інакше, як уперше,
Так, ніби ми зустрілись день тому,
Повір ,дивитись в очі стане легше,
Я ж думку залишу всього одну:
Не пошкодую, що тебе зустріла…
Я не зненавиджу за нелюбов.
Я вдячна долі, що знайти  зуміла,
Того,кого  щаслива бачить знов.