Новогодняя песня

Эль Ламат
Новорічна пісня

(для дітей на українській мові)

1.

Новий рік до нас прямує
З подарунками в руках.
Він у космосі крокує,
І летить неначе птах.

Приспів:

Новий рік, Новий рік!
Поспіша в міста і села,
Бо Господь його послав,
Щоб надію всім він дав.

2.

Стали старшими на рік
Всі малята, всі стежинки.
Тільки рік лишивсь Новим
Він дарує нам крижинки!

Приспів.

3.

Хай здоров’я й Божа милість
Буде з нами цілий рік,
А в серцях панує щирість
Радість, мир, любов повік…

Приспів.

10 грудня 2011


http://dorih.ru/?p=8917