Кохаю

Эль Ламат
(на українській мові)

Моя любов прозорою сльозою
Торкнеться вуст твоїх жаданих, милих.
Закохана, захоплена красою
Душі твоєї… на сердечних схилах
Милуюся… небес твоїх очима,
Думками, що природні, наче ріки,
Та щирістю – вона неоцінима!
Я народилася, щоб у тобі навіки
Розтанути, як тане сонця промінь
У травах диких, що степи вкривають,
У подиху гаїв, які співають
Про віддане та пристрасне кохання,
Про наші почуття, як Всесвіту зізнання,
Про те, що всі шляхи життя невипадкові –
Серця немов сузір’я єднаються в любові!

10 грудня 2011

http://dorih.ru/?p=8928