Як немовля

Стелла Бережная
    


Вже майже забула кохання,
Та знову зустріла тебе.
Приніс мені квіти бажання,
Я ледве тримаю себе.

Любов посміхнулась до мене,
Радію, як те немовля.
Від щастя сльоза, мов перлина,
Додолу злетіла кружля.

Коханий шепоче про вроду,
Що кращої в світі нема.
Розтануло серце від льоду,
Та зникла у небі журба.