Не для тебе

Натали Головко
Ти не вартий мене...
Я не буду присвячувати тобі вірші
І танець пальців на струнах гітари
не для тебе.
Жодного слова тобі не скажу й не напишу...
Чому тоді звертаюсь знов і знов?
Ні, це не я,
Це так воліє небо!
Я забуду навіки твоє ім"я,
Всі слова, які ти говорив мені колись.
То була лише забава, просто гра
-знала ж я. Чому тобі довірилась?!
Це востаннє я пишу про кохання,
Це востаннє я згадую тебе.
З тобою зв"язані блаженства та страждання
Й пекучий біль...
Та незабаром він мине.
Тепер це точно все.
Це крапка назавжди.
І не треба перетворювать її у кому.
Не пртрібен мені ніхто,
А тим паче - ти.
Я опановуватиму життя без тебе,
Досі мені невідоме....