Я не буду тобi докоряти

Роман Хвиля
Я не буду тоби докоряти
Хоч серце моэ болить
Нiяк не привикну,нiяк прощати
Твiй погляд жорстокий й нiмий

Бо зрада твоя то вже не новина
Замiсть ласкавих i теплих слiв
Мовчала байдуже,наче не вина
А я всеодно тебе ще любив

Нi,не любив,бо люблю i досi
Досих пiр я для тебе живу
Досих пiр я забути не можу
Я провину любую прощу