Хист шляхетний...

Елена Мамчич
Хист шляхетний
Обрала природа,
Не навмисно,
А все ж дожива,
Безпорадність
Святого народу
Лихом пада
У прірву-слова.
І немає
Ні ходу,ні броду,
А неправда -
Балачка пуста.
Де ж ти,воля
Сліпого народу,
Що в століттях
Замкнула вуста?..