Чому?..

Елена Мамчич
Чому століття розгубилось
І без любові прожива?
Гріхи спокуті за немилість
І за безжалісні слова?
Чому байдуже сонце сяє
І небо з горя не впаде?
Чому за все усіх прощає -
І день за ніччю знову йде?..