Краса природи

Викачу Кравченко
Краса природи вражає.
У небі горять вогні.
Ніхто ніби не помічає.
Дуже зайняті всі.

Та може знайдеться дитина,
Поглянувши в небо нічне,
Здивується знову. Єдина,
Що зрозуміє мене.

Ніч сьогодні безхмарна,
Сьогодні на небі краса.
Не вигадка це,а правда,
Не звикайте до цього так!!!

Люди звикли, їм не цікаво,
Люди звикли! Їм все одно.
Та навіщо до всього звикати???
Навіщо це, навіщо????

Адже небо таке безхмарне,
Адже в небі така краса!!!
Не проводьте весь вечір марно!!!
І на небо погляньте хоч раз...