Сине котэм кышкы юлдан

Ямалеев Марс
  Узэгемне  сагыш  билэп  алды ,  кышкы  буран   шаулый    кун,елдэ.
Син,а  янган  сою   хислэремэ    ,  сагыш   басты    йорэк  турендэ.
    Епшек  карлар  бэреп   ява  кузгэ ,
       Йорэгемдэ син,а назлы сузлэр,
            Язгы хислэр   килгэч  кышкы  кондэ.
                Ошетмэйче  саклыйм ж,ан турендэ
               
 Ялкынлы  мэхэббэт    хисе    яна ,  йорэгемнен,  чиксез    турендэ.
Салкын   искэн   сагыш   ж,иллэрендэ  ,   эретерлек  ж,ылы  кун,лемдэ.
     Капласада    доньяны    бураннар ,
        Мин,а    илткэн  юлларда   югалма.
            Заргып   котэм   иркэм    сагынып ,
                Котэ   йорэк   , кил  син  ашкынып.    

  Йомшак карлар  яусын   юлларын,а  , ж,анда сагышларны  сундереп.
Сою   хисе  янсын   кун,еллэрдэ  ,  йорэк   ялкыннары     мэн,гелек .
    Кышкы  юлдан кил иркэм  елмаеп ,
        Сою  хисен  мэн,еге  югалтмаек.
            Омет  озми   котзм  мин   сине ,
                Кышкы  юлга  чыгып   хэр   конне.
                (16.12.2011г.)