***

Ромашечная
чарівно.
з тобою моя любов
стає найсильнішими ліками світу -
без дозволу вищих осіб,
та натяку заздрісних інших облич,
яким я писала звіти.
Читати мої почуття
тепер нікому крім тебе.
Я бачу тебе таким,
як буде найкраще треба.
Ти знаєш мене своєю,
ти знаєш що буде так.
ми мусимо жити