***

Анжелика Машина
Село Олива

Моє рідне село,
Там де краще вино,
В селі пташки співають,
Рано вранці долю обирають!

З дідів, прадідів ця земля,
Окроплена кров’ю родичів,
Обробляла цю землю і я,
Хутір Репиків – всі родичі!

Ой Олива, Олива,
Цього року вродила і слива,
Вишня, яблука, груші,
Все, що припало до душі!

Моє рідне село,
Там де в душі тепло,
Там де пташки співають,
Радо мене стрічають!

13.12.11 р.