Снiг iде

Валентина Комина
         
Сніг іде. За вікном хуртовина.
Прилипають сніжинки до скла.
Тільки знаю – зима ця не винна,
Що немає у домі тепла.

Тут давно не живе вже кохання –
Десь пропало воно восени.
Знов приходить холодне світання,
Залишаючи в темряві сни.

Наче прірва лягла поміж нами.
І місток вже ніхто не зведе.
І в душі, навіть літом, з вітрами
Сніг іде.
         Сніг іде.
                Сніг іде…