Нет не распалась связь времён

Принцалександр
Нет не распалась связь времён,
По прежнему чредой летят мгновенья.
Но старость не приемлет измененья,
Готовясь впасть в забвенья вечный сон.
========================================
The time's succession order still lives on,
Still moments fly same way as always was through ages.
But old man's mind does not accept the changes,
While getting ready to embrace oblivion.