Долюби...

Елена Мамчич
Долюби наостанку
Спокуси
Та нещирість
Наскрізних дощів,
Хай від болю
І сонце не лусне
І не зрадить
Своїх почуттів.
За кустратими хмарами
Чує
Оксамити
Осінніх примар,
Вітер грішний
Снігами вирує,
Бавить сполохи
Прикрощів чвар.
Помандрую за осінню
Зранку,
Пошукаю
Вечірню струну
І, відсунувши
Ночі фіранку,
Літню спеку
Собі поверну...