Подякую

Людмила Дзвонок
Зимонько, голубонько, щічки зарум’янь! –
Дай красу обличчю і мерщій поглянь:
Гарна я? Сподобаюсь? Нумо в кожушок!
В гості я поїду, хай летить сніжок,
Не мети хурделицею, ой, не випускай,
Хай тихенько стелиться  (про шляхи  подбай).
Щоб не стало слизько, ожеледь не взявсь,
Ну, і вітер ззаду тихо не підкравсь.
Дай мені добратись вчасно без біди! -
Я тобі подякую за твої труди.
                18.12.2011

Картина из Яндекса.