У чому сенс життя?..

Елена Мамчич
У чому сенс життя?
Можливо, - у коханні?
Незграбних почуттів
Замріяний політ...
Або ж - у днях лихих,
І перших,і останніх,
Що у вітрах пливуть
Крізь безум літ.
Дитинство і жура,
Братерство
Щирих весен
І злих снігів
Розбурхана імла,
Осінній переліт
У хмарах безтілесних
І відчуття землі
Маленького села.
Навіщо це життя,
Прекрасне і жахливе,
Початок і кінець
Обурених століть?..
Позаду -
Крик дощів,
Попереду -
Ще зливи
І вкрадена у сонця
Щастя мить...