Сн г

Лина Шелестюк
Знов доріжки сніжок застилає
І святковим стає цілий світ.
Це нам з неба зима відсилає
Свій палкий та холодний привіт.
Все покриє і все заспокоїть,
Перейде від хатин до полів,
Над усім свою владу встановить
І дістанеться бажаних снів.
Сніг сховає журбу і печалі,
Він закриє мій спогад сумний,
Я побачу невидимі далі
І зимовий театр чарівний.
Не згадаю вже більше про втому,
Про осінній набридливий біль.
Знов піду я по колу новому,
Новий рік наспіває свій стиль.
Зупинюсь на хвилинку, помрію,
Залишусь із сніжком сам-на-сам,
Порадіти разом з ним зумію,
Лиш подякую тим небесам.