як знала

Нэйтлисс
поштова скринька - порожня,
я все ще чекаю...
звечора чи зрання?
навмисне не помічаю,

що минув рік,
як визнала - кохаю,
а ти - втік!

життя триває


Суббота, 18 декабря 2011  04:56