Гоп-зупинка

Зем Ля Нин
Гоп-зупинка,
Ми підійшли із-за кута.
Гоп-зупинка,
Багато на себе брала,
Тепер отбрехуватись пізно,
Подивись на зірки,
Подивись на оце небо,
Поглядом тверезим,
Подивись на оце море,
Ти бачишь все оце в останній раз.
Гоп-зупинка,
Ти відмовляла в ласці мені.
Гоп-зупинка,
Ти так кохала дзвін монет,
Ти шубки байбака носила,
Шкіри крокодила,
Гайдукам ліжко стелила,
Ноги на ніч мила,
Вільний світ зовсім забула,
І ножа за все це отримай.
Гоп-зупинка,
Семен засунь їй де душа.
Гоп-зупинка,
Дивись не поломай ножа,
Об оце кам'яне серце,
Суки підколодної,
Нумо, покличте Герца,
Він прочитає їй модний,
Дуже популярний
В нашій синагозі отходняк.
Гоп-зупинка
У нас пробачення не проси,
Гоп-зупинка,
на місяць теж не голоси,
А краще пригадай  "малину",
Василя картину,
Де він нас з тобою прикинув,
Точно на вітрину.
Загалом, не зволікай,
Я прощаю все. Кінчай її, Семен.