Кава в постiль

Наталя Мазур
У  шибку
Ранок  зазирнув
Ласкавий,
Захоплюючи  жінку 
У  полон.
Відчула  запах 
Смаженої  кави,
Знімаючи  з  повік
Солодкий  сон.
Відтак  поворухнулася
У  ліжку,
Всміхнулася 
Світанку  за  вікном.
Невимушено 
Оголила  ніжку,
І  пригадала:
Вечір...
За  столом
Вони  удвох...
Їх  спрагнені  бажання...
Бездонний  погляд...
На  руці  рука...
Його  слова  палкі...
Її  мовчання...
Доріжка  місячна
Клубочиться
Легка...
Їх  дивна  ніч
Серпанком  огортала
Струсивши  зорі
На  своє  крило...

Вона  лежала  довго,
І  чекала...
Та  кави  в  постіль
Так  і  не  було.

16.12.2011р.                13:45