Нав що?

Людмила Фрасынюк
Навіщо я повірила словам,
  які лунали з вуст твоїх прекрасних ?
 Навіщо я довірилась очам,
 які бачуть людей лише нещасних.
 Зів'яла я як мальва на морозі,
 так сильно обпеклася мов вогнем.
 Мене ти, загубивши у дорозі,
 поранив серце льодяним мечем.
 Я знаю,що пишу тобі даремно.
 Ти мабуть й не читаєш взагалі.
 Чому ж так сиро на душі і темно?
 Чому зосталась я одна на кораблі?