на украинском, к святому Николаю. ЧУДА!..

Зозуля Юрий Павлович
Чудо просять у Чудотворців, сьогодні більше про Миколая; знана пам'ять, славнозвісні справи Його!

                Миколаю, — гукни ж Бога!!! 
                тут прийшли... — до Нього...

людськая доля-халупа
на фарт притулилась
під вишні...

Боженьку, Ясний; Боже, —
не лишній, лиш — Вишній...

Приходь, — не у гості! —
до Вкоєного Свого; й люду!!

Милість й Любов Твої
переймати всі будуть!!!