Занурена в безвихiдь ночi

Юля Блюсович
Занурена в безвихідь ночі
Шукаю відповідь в листах,
Бо очевидного не бачать очі,
Твій смак залишився ще на устах.

Заглянувши у серце, не збагну я,
Як зупинилася рулетка на тобІ?
Щасливий номер? Чи то вдача мОя?
Не помилялася ніколи ще в житті.

Залишилась в безодні ночі.
Сама пишУ собі віршІ...
Я зрозуміти, чесно, дуже хочу,
Для чого ти був посланий мені?!.

19.12.2011.