О дедушке.. Укр

Алина Гросу
***
Голубі твої очі все до неба просили
І крізь темряву ночі десь знаходили сили..
Навмання заблукали, загубили надію
І страшенно страждали, не ховаючи білю.
Не зуміла душа залишитись зі мною,
Не промовила слова, не верталась до дому..
Та тікаючи з світу, вмить розправила крила
І забула дорогу, ту якою взлетіла..