Кохаю.. укр

Алина Гросу
Кохаю я тебе до забуття.
Постійно почуваюся вневолі,
Бо сильні та жадані почуття..
Навмисно спричиняють в серці болі.

Кохаю твою посмішку найбільше,
Вуста солодкі хочу відчувать,
Та іноді я розумію інше:
Любові твоїй мабуть не бувать.

Кордонів я в емоціях не знаю..
Сумую без обієм тих німих..
Та в серці почуття свої ховаю..
Від холоду очей твоїх святих..