Таемниця

Сетара
               
 Жив колись на світі вовк.Якось пішов він полювати,дивиться,а там сіробокий зайчик стрибає. Та й погнався за ним.Побачила це мудра сова,та й швиденько полетіла до лева,який був царем у лісі,й каже:
-Леве,біжіть скоріш за мною!
-Куди?
-Заєць у небезпеці!-відповідає сова.
Прибігли. Лев врятував зайця,й до вовка:
-Як ти посмів ображати звірей у нашому лісі?
-Я його не ображав...Ми грали!Так, любий зайчику?
-Ні,не гралися...-відказав зайчик.-Ти з`їсти мене хотів!
-А за брехню,вовче, наказую тобі до віку зайцю прислуговувати,а як порушиш мій наказ,будеш вигнаний з лісу назавжди!
  Так був вовк прислугою,рік,потім два і дуже набридло йому те,що всі в лісі сміються з нього.От вирішив він від зайця відкупитися.Заєць згодився і підписали вони угоду,що кожної ночі приноситиме йому вовк по капустині та морквині,тільки щоб ніхто про те не знав.
З тих часів кожної ночі носить вовк зайчикові їжу,тільки про те ніхто,крім нас із вами,не знає.