Так хочеться напитись вiскi...

Юля Блюсович
Так хочеться купити пляшку віскі,
самій посидіти, подумати над всім,
Порозкладати по шухлядах різних
Всі непотрібні спогади, думки...

Так хочеться купити добрий віскі!
Так, щоб забутися на цілу ніч,
Щоб було так як йдеться в пісні -
Жилося без турбот мені...

Так хочеться напитись віскі...

20.12.2011