special for you

Åëåíà Ñòèãìàòà
Via;a o color;m a;a cum ne place nou;…;i nu ducem cont de etaloane…alege;i-v; cele mai calde ;i vii culori ;i picta;i clipa…
Fi;i eroi ai viselor voastre, c;ci frumuse;ea apar;ine celor care cred in propriile vise…
Nu a;tepta;i c;nd ve;i termina universitatea , sau c;nd se vor na;te copii vo;tri .
Ajunge s; a;tepta;i c;nd ve;i ;ncepe s; lucra;i, c;nd ve;i pleca la pensie , c;nd ve;i c;s;tori sau ve;i desp;r;i….
Nu a;tepta;i seara de vineri sau diminea;a de duminic;, sau c;nd ve;i cumpara o ma;in; nou; sau apartament...
Nu a;tepta;i prim;var; toamn;, var; sau iarn;...Clipele fericirii s;nt pre;ioase.. acestea nu s;nt punctul de destina;ie ai c;l;toriei...aceste clipe insu;i s;nt c;l;toriile ai vie;ii voastre...
Lucra;i-nu doar pentru a avea bani, iubi;i nu doar pentru a v; desp;r;i...Dansa;i ;i nu atrage;i aten;ia la privirile din jurul vostru..
.Cea mai mare gre;eal; care o pute;i face este atunci c;nd toat; via;a alerga;i dup; scopuri, vise...f;r; s; observa;i cum via;a adev;rat; trece pe l;ng; voi....s;nte;i ;n direct –TR;I;I!!!!!
Nu-v; pierde;i increderea in voi in;iv; oricat de multe ar fi incercarile prin care trece;i.
Daca voi nu ve;i crede ;n voi in;iv; , atunci cine crede;i c; o va face ?!
Nu permite;i lacrimilor voastre s; curg; pe obraji vo;tri…fiindc; este cea mai mare suferin;;…
Orice parere ar avea cei din jurul vostru, nu-v; pierde;i increderea in voi ;i spune;i mereu: " Pot face asta !"

Da da
Nu uita;i s; z;mbi;i-c;t de des pute;i…
TOTUL E ;N M;INILE VOSTRE!!!!
Eu v; iubesc…