Кохання

Екатерина Сивакова
Кохання – це велика сила.
Хоч знають це, на жаль, не всі
Здатна на все посмішка мила
Хоч і з’являється лише у сні.
Кохання нам дає надію
І крила люблячим дає!
Як бачу погляд твій – радію
Хто любить, той вже не впаде!