Час завжди однаковий...

Наталия Лазаренко
Ну що за час, ну що за час??
Що в фразі цій таїться?
А це не час, зовсім не час,
Це кажуть як годиться.

Яким би час колись не був,
Й яким він колись буде,
Не він, не він, зовсім не він
міняє наше люде.

Народ такий, що може сам
Мінятися не гірше.
І завжди так буває в нас
Бо люди всі є грішні.

Отож лишається одне
Знайти нам винуваться.
А хто ж на роль цю підійде?
Звичайно, час! Хто ж краще?