Зимова печаль

Анжела Ангел Шкицкая
Тихо стелеться ніч по застиглим дорогам,
І злітає мов сон сніжна пісня у даль.
Я складу свою біль за знайомим порогом,
Розкажу, як бринить заполохана жаль.

А на землю як птах повертається ніжність
Разом з білим, як день недоторканим сном,
Забринівша сльоза- переконлива сніжність,
Та червона печаль у бокалі з вином...